TK Strakonice, spolek

Oficiální stránky tenisového klubu ve Strakonicích

Cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Souhlasím
Neaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnocení
 
Share

volyne turnaj ctyrhryTenisový klub Volyně uspořádal v sobotu 21.9.2013 tradiční turnaj ve smíšených čtyřhrách. Celý týden bylo nepříznivé deštivé počasí, a proto byl turnaj operativně přesunut do tenisové haly ve Strakonicích. Celkem se přihlásilo 10 dvojic, které byly rozlosovány do dvou skupin. Ve skupinách se hrálo se systémem každý s každým na 5 vítězných gamů a první dva páry postupovaly do semifinále. Ostatní dvojice hrály zápasy o konečné umístění.

Vítězem turnaje se stala dvojice Fiala – Fialová, která ve finále porazila pár Pressl – Trčková a svému soupeři oplatila porážku ze základní skupiny. V zápase o třetí místo zvítězila dvojice Neumitka – Chmielová nad párem Chalupa Jiří – Hradská  st. Také v tomto utkání vítězná dvojice oplatila soupeři porážku ze skupiny. Na dalších místech se umístily dvojice Strnad – Bošková, Lejsek – Vilánková, Sosna – Buriánová, Diviš – Pokorná, Chalupa Radek – Krabačová a Lukeš – Hradská ml. Nejlepší volyňskou hráčkou turnaje byla vyhlášena Veronika Bošková.

Turnaj jako tradičně bezchybně řídil nestárnoucí Bořivoj Korejs, který oslavil kulaté životní jubileum. K tomuto výročí mu gratulují všichni volyňští tenisté. Na závěr byly předány poháry vítězům a věcné ceny všem účastníkům. Ženy měli radost zejména z módních přikrývek hlavy. Po skončení turnaje se posedělo v klubovně, kde se již domlouval další ročník a diskutovalo se o složení párů na příští rok.

Fotky: Marek Zbořil.

Partneři

 

drevointer

 

unielektro

 

Logo A&T-basic-vertical.jpg

 

marek snobr

 

dir007.png

 

omacz